skip to Main Content

Milo

Ondernemer
"Ik weet nu hoe ik mijn huidige bedrijf en werkleven wil en kan inrichten"

De workshop What do YOU want? werd op precies het juiste moment onder mijn aandacht gebracht. Het voorbereidend werk binnen de WorkAppic omgeving zette mij al goed aan het denken en gaf een framework vanuit waar ik mijn huidige werk/privé leven kon evalueren.

Lees meer

Martine

Werknemer
"Het zat allemaal al wel in mijn hoofd, maar nu is de actie ook in gang gezet"

Ik ben een half jaar geleden met m’n nieuwe job begonnen. Het is heel leuk, maar ik ben echt op zoek naar de balans tussen uitdaging en mij comfortabel in het werk voelen. Door de workshop Deep dive in your worklife... 

Lees meer

Jan

Ondernemer
"Letterlijk en figuurlijk een deepdive gemaakt met als resultaat: van een 5 naar een 9!"

Ik ben eerst zelf gestart tijdens een workation in Ibiza om een deep dive in mijn werkleven te maken. In Ibiza kreeg ik persoonlijke support van Glenn en inzichten vanuit de werkwijze van WorkAppic en uit de tool Identity Compass. Binnen 3 dagen had ik mijn ideale werkleven vormgegeven en een kant en klaar actie- en ontwikkelplan voor mijzelf en de organisatie voor de komende 5 jaar.

Lees meer

Jan

Werkgever
"Veel processen werden al snel verbeterd en er kwam meer plezier in het team."

In mei 2020 zijn we met Glenn gestart om de personen in de leidinggevende functies van het bedrijf te gaan trainen. Stap 1 waren de persoonlijke ontwikkelingsprogramma's aan de hand van Identity Compass. Hierdoor is veel kennis over elk individu aan het licht gekomen.

Lees meer

Els

Freelancer
"Ik weet beter wat ik wil dan ik dacht!"

Door de tool WorkAppic  in te vullen dacht ik ‘Hé, ik weet beter wat ik wil dan ik dacht!’, ik was daardoor blij verrast. Door met dat vertrouwen bezig te zijn met de vraag ‘wat wil ik echt?’ kwam ik erachter dat ik alle tools in mezelf heb.

Lees meer

Thijs

Werknemer
"Een werkwijze met snel resultaat"

Met behulp van WorkLifeBetter (en met name de tool WorkAppic) heb ik een duidelijk inzicht gekregen in mijn huidige werkleven.

Lees meer

CONTACT

Begint het al te
kriebelen?

Jouw ideale werkleven creëren begint bij jezelf!
Laat hier jouw gegevens achter. Glenn (de initiatiefnemer van WorkLifeBetter) deelt graag met jou wat jij nodig hebt qua tools, experts, experiences om jouw ideale werkleven te creëren. Hij neemt op werkdagen binnen een dag contact met je op. Je kan Glenn ook altijd mailen, appen of bellen.
glenn@worklifebetter.nl / +31611121684

Back To Top