skip to Main Content

Martine

Werknemer
“Het zat allemaal al wel in mijn hoofd, maar nu is de actie ook in gang gezet”

Ik ben een half jaar geleden met m’n nieuwe job begonnen. Het is heel leuk, maar ik ben echt op zoek naar de balans tussen uitdaging en mij comfortabel in het werk voelen. Door de workshop Deep dive in your worklife heb ik nu heel helder wat mijn opties zijn. Het zat allemaal al wel in mijn hoofd, maar nu is de actie ook in gang gezet. Aan het einde van de dag ging ik met veel inspiratie en motivatie naar huis. Ik weet nu hoe ik mijn huidige werk weer leuk kan maken, en wat ik eventueel op de lange termijn wil voor andere baan of misschien zelfs een (parttime)bedrijf starten. Dit zorgt voor mij voor veel rust, vertrouwen en plezier.

Laat je gegevens achter en we nemen op
werkdagen binnen een dag contact met je op!

CONTACT

Begint het al te
kriebelen?

Het team van WorkLifeBetter staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je meer over WorkLifeBetter te vertellen.

Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen contact met je op. Je kunt ons ook altijd mailen, appen of bellen.

Back To Top