skip to Main Content

Els

Freelancer
“Ik weet beter wat ik wil dan ik dacht!”

Door de tool WorkAppic  in te vullen dacht ik ‘Hé, ik weet beter wat ik wil dan ik dacht!’, ik was daardoor blij verrast. Door met dat vertrouwen bezig te zijn met de vraag ‘wat wil ik echt?’ kwam ik erachter dat ik alle tools in mezelf heb. Ik weet nu ook dat ik mensen om me heen heb die ik om raad kan vragen, ik heb niet meer het gevoel dat ik in mijn eentje ben. Ik weet nu op welke punten ik moet letten en hoe ik verder kan, en er is meer structuur en duidelijkheid welke kant ik met mijn bedrijf op kan en wil gaan.
Ik weet nu hoe ik met rust, plezier en focus mijn doelen ga behalen, zonder dat ik allerlei theorieën hoef te leren, maar gewoon door de werkwijze en de flow van WorkLifeBetter te gebruiken. Het is fijn dat ik ook een stok achter de deur heb doordat ik kan blijven deelnemen aan de Stay on track Workdays en herinneringen krijg over mijn doelen en acties uit WorkAppic app.

Laat je gegevens achter en we nemen op
werkdagen binnen een dag contact met je op!

CONTACT

Begint het al te
kriebelen?

Het team van WorkLifeBetter staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je meer over WorkLifeBetter te vertellen.

Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen contact met je op. Je kunt ons ook altijd mailen, appen of bellen.

Back To Top