skip to Main Content

Jan

Ondernemer
“Letterlijk en figuurlijk een deepdive gemaakt met als resultaat: van een 5 naar een 9!”

Ik ben eerst zelf gestart tijdens een workation in Ibiza om een deep dive in mijn werkleven te maken. In Ibiza kreeg ik persoonlijke support van Glenn en inzichten vanuit de werkwijze van WorkAppic en uit de tool Identity Compass. Binnen 3 dagen had ik mijn ideale werkleven vormgegeven en een kant en klaar actie- en ontwikkelplan voor mijzelf en de organisatie voor de komende 5 jaar. De workation bestond uit korte en krachtige workshops en 1op1 meetings met toelichting over de tools. Hierdoor wist ik precies wat ik wel en niet wilde en hoe ik dat kon verbeteren of veranderen. De workation werd afgewisseld met gave activiteiten, met als hoogtepunt een echte deepdive van 14 meter hoog van de idyllische rotsen. Ik ben weer helemaal blij en tevreden met mijn werk en privéleven. Nu samen met WorkLifeBetter doorpakken om hetzelfde te bereiken voor mijn collega’s en de organisatie.

Laat je gegevens achter en we nemen op
werkdagen binnen een dag contact met je op!

CONTACT

Begint het al te
kriebelen?

Het team van WorkLifeBetter staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je meer over WorkLifeBetter te vertellen.

Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen contact met je op. Je kunt ons ook altijd mailen, appen of bellen.

Back To Top