skip to Main Content

Milo

Ondernemer
“Ik weet nu hoe ik mijn huidige bedrijf en werkleven ideaal wil en kan inrichten”

De workshop What do YOU want? werd op precies het juiste moment onder mijn aandacht gebracht. Het voorbereidend werk binnen de app omgeving zette mij al goed aan het denken en gaf een framework vanuit waar ik mijn huidige werk/privé leven kon evalueren. Daarnaast zette het mij ook aan om een beroep te doen op mijn visie en na te denken over een tijdlijn. Tijdens de workshop was Glenn, de expert, super scherp in zijn waarnemingen en door het stellen van de juiste vragen kwam ik tot diepere inzichten en concrete actiepunten. Ook bleef hij doorvragen op het juiste moment waardoor ik door vastgeroeste gedachtenspinsels heen kwam. Heel nice! Ik heb veel geleerd en ben gelijk op de dag zelf in actie gekomen. Zin om de komende periode te gaan integreren en mijn potentieel te gaan leven.

Laat je gegevens achter en we nemen op
werkdagen binnen een dag contact met je op!

CONTACT

Begint het al te
kriebelen?

Het team van WorkLifeBetter staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je meer over WorkLifeBetter te vertellen.

Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen contact met je op. Je kunt ons ook altijd mailen, appen of bellen.

Back To Top