skip to Main Content

VOOR ORGANISATIES

What do YOU want?

Het belangrijkste om mee te beginnen ben jij! What do YOU want?

Je bent ooit jouw bedrijf begonnen vanuit pure passie en motivatie. Je merkt  dat je er vaker over na denkt “hoe nu verder?”. Het kan zijn dat jouw bedrijf je spanning oplevert, of dat je er minder voldoening uit haalt of jouw doelen niet bereikt. Zonde. Je wilt er iets aan doen, maar hoe dan?

Wij weten hoe: easy, kort en krachtig! We organiseren een meeting op een gave locatie en samen met jou maken we een deepdive in jouw werkleven. We brengen in 2 uur in kaart:

  • Waar je staat op dit moment: met jouw bedrijf en hoe het gaat met jouw werkplezier en levensplezier
  • Wat jouw ideale werkleven precies inhoudt, wat jij echt wilt met jouw werkzaamheden en organisatie en jouw persoonlijke doelen

Na de meeting ontvang je de samenvatting van jouw WorkLifePlan met daarin een concreet actieplan met een tijdlijn voor de komende jaren. Dit plan herinnert jou aan alle doelen, acties en inzichten om jouw werkleven ideaal te maken! 

Mocht je na de meeting een stok achter de deur willen om zeker te weten dat je inzichten, acties en doelen daadwerkelijk gaat uitvoeren. Dan kan in de vorm van HR-expertise, Carriere-, Life- of Businesscoaching. 

Laat je gegevens achter en we nemen op
werkdagen binnen een dag contact met je op!

CONTACT

Begint het al te
kriebelen?

Het team van WorkLifeBetter staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je meer over WorkLifeBetter te vertellen.

Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen contact met je op. Je kunt ons ook altijd mailen, appen of bellen.

Back To Top